NeuroPscience Medical Group

De NeuroPscience Medical Group (NMG) houdt zich specifiek bezig met het onderzoeken van de resultaten van verschillende innoverende technieken voor het optimaliseren van de gezondheid. In het bijzonder voor wat betreft de chronische ziekten is NMG op exploratie naar andere uitwegen op medisch vlak die toelaten dat de patiënten die hieronder lijden ondersteund worden op fysiek en psychologisch vlak. Door de nauwe samenwerking met de NeuroPscience Research Department gebeurt dit in het kader van een nauwlettende wetenschappelijke benadering.

Een van de meest succesvolle methoden is de Froton Life Tool, een totaal nieuw onafhankelijk concept waaruit de Frotontherapie is ontstaan en dat ten dienste staat van elk probleem.  Het is een drie-dimensioneel model waarop alle aspecten van de mens zijn vertegenwoordigd op een manier dat eenieder zijn probleem kan benaderen in relatie tot externe factoren en hun invloeden.

Wat is Frotontherapie?

Tussen de waarneming van de torenvalk en het grijpen van de prooi is er slechts één weg.  De mens zit anders in elkaar: hij wijkt spontaan en voortdurend af van zijn wezenlijke doel, verliest hierdoor veel aan efficiëntie en verspilt zijn potentiëel voor een vreugdevol leven.  En ook voor dat van zijn nakomelingen.

Frotontherapie is een doeltreffende methode om jou te helpen deze problemen op te lossen.  Dat kunnen concrete problemen zijn vanuit het dagelijks leven, sociale of relationele thema’s of in verband met ziekte.  De methode is uniek, heel specifiek en goed gedefinieerd.  Het is gebaseerd op het verwerven van kennis over de essentiële menselijke aspecten.  Een jarenlange studie heeft geleid tot het concept dat door Eddy Van Calster werd op punt gesteld en in het kader van NeuroPscience werd uitgewerkt.  Dit in samenwerking met het Research Department.

Het leren begrijpen van de Froton Life Tool is zonder twijfel de meest diepgaande en meest rechtstreekse weg tot de analyse van misvattingen en illusies.  Dit concept is de essentiële referentie voor het beheersen van uw professionele visie, de actuele sociale conflicten en uw gezondheid.
Er wordt tijdens de behandeling gebruikt gemaakt van de Froton Life Tool, een werkinstrument dat de mens samenvat in een dimensionele visie, wat in tegenstelling staat tot de gebruikelijke directionele attitude.
Tijdens het gesprek ga je ermee in interactie op een ongedwongen vrije manier, begeleid door de Frotontherapeut.  Via een drie-stappensysteem groeit je inzicht over misvattingen en ziekmakende gedragspatronen.  Het wordt hierdoor spontaan duidelijk welke handeling van toepassing is voor uw probleem.
De consultatie duurt één uur tot anderhalf uur en kost €40 tot €70, afhankelijk van de therapeut.

Voor de consultaties Frotontherapie kan je terecht op de volgende lokaties:

 

NeuroPscience

Heilige Familieplein, 27 Bus5

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe (nabij Woluwe Shopping Center)

afspraken: tel:  +32(0)2 770 33 40

 

Marianne Couderé

Jan Devischstraat,1A

8300 Knokke

+32(0)477 42 83 78

 

NMG

Fond du Hainaut, 9

5340 Gesves (nabij Namen)

+32(0) 81 57 03 52